Tartu JK Energiakool valla

Email this to someonePrint this pageShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

20. juunil 2017 pühitseti Tartu JK Energiakooli nimesilt. Tartu JK Energiakool tähistab hetkeseisuga OÜ Juugakoja koolituspoolt.

Tartu JK Energiakool kasvas välja Tartu Reiki Koolist. Energiakool on laiem kui reikikool, kavatseme hakata õpetama sama kooli nimetuse alt ka hingamisteraapiat ja muid energiateraapia liike. Samas jätkame muidugi ka hoogsalt käivitunud reikikoolitusi, kindlasti pakume ka edaspidi praktika- ja edasiõppimisvõimalusi meie toredatele, enesearengule ja planeedi päästmisele pühendunud reikiõpilastele.

Tartu JK Energiakooli reikikoolituste eripära on koolitusvormide mitmekesisus. Meil on tavaliste nädalavahetusekursuste (1-2 päeva järjest) kõrval laupäeva- ja pühapäevakursused (1 päev + 21 päeva vahet + 2. päev) ning õhtu- ja hommikukursused (4 õhtut või hommikut nädalaste vahedega). Alates k.a. maikuust on meil ka ingliskeelsed kursused ja alates juulikuust suvekursused linnast väljas, loodusrüpes. Iga formaat on omaette hea ja sobib paljudele – kõik meie kursused on põhjalikud ja süvitsiminevad.

Oleme põhjalike reikiõppematerjalide mappide ja nädalavahetusekursuse põhiformaadi eest tänulikud Eesti Reiki Koolile ja selle reiki meister-õpetajale Anti Kreemile, kellelt need pärinevad.

Meie kuulutused on samuti põhjalikud, andes võimalikele osaleda soovijatele täpse info oodatava kohta.

Tartu JK Energiakooli juhataja, koolitaja ja hing on Reet Karro, kes on vabastava hingamise ja reikiga tegelenud aastast 2002. Algallika Protsessi ja Hingamistöö terapeut on ta aastast 2011 ja reikimeister-õpetaja aastast 2012. Praegu õpib ta 2-aastasel European Institute of Body Oriented Healing Arts’i biodünaamilise hingamise ja trauma vabastamise terapeudi koolitusel, kus on jõudnud baastasemele. Tänu Reeda terapeudiväljaõppele ja -kogemusele toimivad tema kursusedki teraapiana, seal leiab tihti aset isiksuse kasvamine, mitte ainult uute teadmiste ja oskustega rikastumine.

Edu Tartu JK Energiakoolile!

Täname jagamast ja laikimast:

One thought on “Tartu JK Energiakool valla

  1. energiakool says:

    Veel kord tänu pühendunud reikiõpilastele, kelle kasvamine on teinud head meelt, kelle küsimused ja protsessid on edasi viinud kõiki, ka õpetajat ja kelleta ei oleks nii õpetaja kui kool praegu selline, nagu ta on!

Comments are closed.